Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Лупита Нионго

Актрисата Лупита Нионго пише книга за децаНосителката на „Оскар“ Лупита Нионго ще напише детска книжка, която ще бъде публикувана през януари от издателство Simon & Schuster.

“Sulwe“ ще бъде насочена към деца на възраст между 5 и 7 години, като все още не е ясно кой ще направи илюстрациите в изданието.

Книжката ще разказва за малката Сулве – нейната кожа е по-тъмна от тази на другите членове в семейството й и тя е решена да намери начин да я изсветли. Така поема на необикновено приключение в нощното небе, което й помага да види своята красота по друг начин.

Кенийско-мексиканската актриса Лупита Нионго е разказвала открито за своите лични преживявания с възприемането от околните, както и за трудностите, които е имала като дете с по-тъмна кожа от тази на своята сестра.

„Надявам се, че моето присъствие по екраните и по страниците на списанията ще те поведе, младо момиче, на подобно пътешествие. Че ще се убедиш във външната си красота, но също така ще разбереш какво е да си красив и отвътре“, коментира тя.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори