Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Алекс Джоунс

Алекс Джоунс подготвя революционна книгаЗапаленият по конспиративните теории Алекс Джоунс предлага на американските издателства своя книга, която обещава „да отвори съзнанието ви по начин, по който не може да си представите… като момента, в който за пръв път сте открили секса, интернет или квантовата физика“.

По информация на CNN той работи по нея съвместно с Нийл Строс – автор на „Играта“, посветена на техниките за съблазняване на жени.

Произведението на Джоунс прави серия от смели твърдения: „за първите линии на войната във вашето съзнание“, „ще бъде класика, която ще остане за поколенията“ и „ако го прочетете, никога няма да погледнете отново на живота си или на света по същия начин“.

В описанието Джоунс пише също: „Води се война за вашето съзнание. Война, която да ви направи покорни. Война, която да ви превърне в овце. Война, която да ви отнеме инициативата, свободата и контрола върху вашия живот“.

„Влагам много в тази книга – тя събира моите познания, философия и призвание в 120 000 думи. Надеждата ми е, че тази творба ще ме надживее“, споделя противоречивият радиоводещ и режисьор.

Хора от индустрията обаче предполагат, че повечето издателства едва ли биха купили правата за книгата заради репутацията на Джоунс и враждебните реакции, които може да последват срещу потенциалния издател.

Алекс Джоунс – създател на сайта Infowars, е известен с твърденията си, че зловещата трагедия в американското училище „Санди Хук“ (психопатът Адам Ланза уби 26 души) е измама, а атентатите на 9 септември 2001 г. са „вътрешна работа“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори