Портал за книги, четене и литературна критика

Всичко за книгите

Никълъс Спаркс

Български издатели се срещнаха със световноизвестните си авториБългарски издатели се видяха със световноизвестните си автори по време на Франкфуртския панаир на книгата, който се провежда в момента.

Екипът на издателство „Ера” се срещна с бестселъровия писател Никълъс Спаркс.

sparks

Един от другите звездни гости на тазгодишното издание на най-голямото книжно изложение е Дан Браун, който е там, за да представи дългоочаквания си роман “Origin”.

От издателство „Бард” имаха възможност да присъстват и на вечеря с него, организирана от немския издател на прочутия автор. По време на нея те успяха да поговорят лично със световната звезда.

Дан Браун

Тази година фокус в програмата на Франкфуртския панаир на книгата е френският език, който се говори от 274 милиона души на 5 континента.

„2017-а ще бъде запомнена като година, която зададе курса на много нива – както в политически, така и в икономически и социален контекст – в Германия и в много части на света.

Франкфуртският панаир на книгата събира участници от повече от 100 държани. В период от пет дни фокусът не е само върху бизнеса; събитието е и мястото, където индустрията доказва, че върви в крак с времето – отворена е към иновации, стабилна е в своето икономическо развитие и е по-уверена отвсякога”, коментира директорът на Франкфуртския панаир на книгата Юрген Боос.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори