Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Никълъс Спаркс

Български издатели се срещнаха със световноизвестните си авториБългарски издатели се видяха със световноизвестните си автори по време на Франкфуртския панаир на книгата, който се провежда в момента.

Екипът на издателство „Ера” се срещна с бестселъровия писател Никълъс Спаркс.

sparks

Един от другите звездни гости на тазгодишното издание на най-голямото книжно изложение е Дан Браун, който е там, за да представи дългоочаквания си роман “Origin”.

От издателство „Бард” имаха възможност да присъстват и на вечеря с него, организирана от немския издател на прочутия автор. По време на нея те успяха да поговорят лично със световната звезда.

Дан Браун

Тази година фокус в програмата на Франкфуртския панаир на книгата е френският език, който се говори от 274 милиона души на 5 континента.

„2017-а ще бъде запомнена като година, която зададе курса на много нива – както в политически, така и в икономически и социален контекст – в Германия и в много части на света.

Франкфуртският панаир на книгата събира участници от повече от 100 държани. В период от пет дни фокусът не е само върху бизнеса; събитието е и мястото, където индустрията доказва, че върви в крак с времето – отворена е към иновации, стабилна е в своето икономическо развитие и е по-уверена отвсякога”, коментира директорът на Франкфуртския панаир на книгата Юрген Боос.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори