Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Дан Браун

Дан Браун ще участва на Франкфуртския панаир на книгатаДан Браун ще вземе участие на тазгодишното издание на Франкфуртския панаир на книгата, за да представи новия си трилър „Origin”.

Вечерта, която ще бъде водена от Алф Менцер от радио „hr2 Kultur”, ще включва четене на немското издание на книгата от страна на актьора Волфрам Кох пред 1800 гости, международни издатели и представители на медиите.

Това ще бъде и единственото събитие на живо, в което бестселъровият писател планира да участва в Германия. То ще се проведе на 14 октомври в 19:00 в зала „Хармония” в Конгресния център, като билетите са на цена от 24,50 евро.

„Origin” ще бъде издадена в САЩ и Великобритания на 3 октомври, а на следващия ден и в Германия.

Верен на характерния си стил, в новата си творба Дан Браун отново преплита кодове, наука, религия, история, изкуство и архитектура.

Действието в романа ще се развива изцяло в Испания, като началото ще бъде поставено в музея „Гугенхайм” в Билбао. Това ще бъде първият трилър с участието на Робърг Лангдън, който ще включва съвременно изкуство.

Сред главните герои в книгата са още Едмънд Кирш – 40-годишен технологичен магнат с противоречива слава заради „смайващи изобретения и дръзки прогнози”, както и музейният директор Амбра Видал.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори