Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Джоан Роулинг

Джоан Роулинг блокира фен в Twitter заради неудобен въпросФен на творчеството на Джоан Роулинг бе блокиран от прочутата писателка в Twitter след неудобен въпрос за включването на Джони Деп в актьорския състав на продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“.

Постът на Lindsey @ London, който явно е ядосал бестселъровата авторка, гласи следното: „Ако съм разбрала правилно, актьор с второстепенна роля бе уволнен от поредицата „Хари Потър“ заради проблеми с наркотиците. Същевременно Джони Деп, който е насилвал жена си, получава главна роля във ваш филм? Поправете ме, ако греша“.

След като изрази възмущението си от това, че е била блокирана, тя побърза да уточни, че случката не се е отразила по никакъв начин на любовта й към поредицата за Хари Потър, но за сметка на това е загубила уважението си към Джоан Роулинг.

Изразеното мнение от Lindsey @ London съвпада с това на хиляди други фенове, които изразиха недоволството си от включването на Джони Деп в продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ след обвиненията за домашно насилие от страна на бившата му съпруга Амбър Хърд.

Джоан Роулинг е най-скъпоплатената писателка за 2017 г.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори