Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

То

Задава се продължение на „То”?Дългоочакваният филм по романа на Стивън Кинг „То” вече събра приходи от 117 милиона долара, с което се превърна в една от най-успешните продукции за годината.

По думите на продуцента Барбара Мушети вече е планирано продължение, в което действието ще се развива 27 години след събитията в първия филм. Разбира се, в него отново ще се появи Пениуайз.

Режисьорът Анди Мушети разкри пред Entertainment Weekly, че основен герой в продължението ще бъде Майк Ханлън – единственият член на групата, останал в Дери след събитията от оригиналния филм.

Аржентинският кинотворец има желание да добави още мрак в историята, превръщайки Майк в наркозависим: „Още в началото на тоя филм той ще е развалина”.

Именно той обаче ще трябва да измисли как да надвие Пениуайз. „Единственият начин да го направи, е, като взема наркотици, които променят съзнанието му”, коментира режисьорът.

Мушети и неговата сестра Барбара имат желание максимално скоро да започнат работа по продължението, тъй като се притесняват, че актьорите от първия филм ще пораснат, а ретроспекции били важна част от предстоящия филм.

Режисьорът на „То“ вече обмисля нов филм по Стивън Кинг
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори