Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Сопрано

Създават книга, посветена на сериала „Семейство Сопрано”„The Soprano Sessions” – книга, посветена на популярния гангстерски сериал „Семейство Сопрано”, ще бъде издадена през януари 2019 г. по случай 20-годишнината от дебютния епизод на телевизионното шоу.

Тя ще бъде написана от Мат Зайц – телевизионен критик в New York Magazine и Vulture и главен редактор на сайта RogerEbert.com, и от Алън Сепинуол – телевизионен критик в Uproxx.

„The Soprano Sessions” ще съдържа нови интервюта със създателя на шоуто Дейвид Чейс, в които той разкрива любопитни подробности около всеки от сезоните.

Книгата ще включва и ревюта на отделните серии, като повечето от тях не са били публикувани никога досега.

Авторите на „The Soprano Sessions” са имали достъп до всичко около сериала. „Мат и аз имахме късмета да бъдем на точното място в точното време по време на целия снимачен процес на една от най-влиятелните телевизионни продукции в историята. Ще е удоволствие да си говорим отново с Дейвид Чейс и да хвърлим нова светлина върху най-важния сериал от новата златна ера на телевизията, на която сме свидетели в момента”, коментира Сепинуол.

„В продължение на 8 години ние ядохме, спахме и дишахме със сериала, така че ще използваме всичките си знания за книгата”, добавя Зайц.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори