Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Касандра Клеър

Касандра Клеър подписа договор за 7-цифрена сумаПисателката Касандра Клеър, чиито истории от поредицата „Реликвите на смъртните“ плениха множество тийнейджъри, подписа договор за 7-цифрена сума с издателство Pan Macmillan за своя дебют в литературата за възрастни.

По нейните думи новата й творба „Sword Catcher“, която ще бъде издадена в две книги, ще разказва за млад мъж, който е отгледан, за да бъде двойник на недостоен принц, и за млада жена, чиято съдба е да промени света.

„Много от читателите ми са с мен от години и израснаха с моите герои. През цялото това време хора на най-различна възраст идваха при мен, за да ми кажат, че биха искали да прочетат книги за по-възрастни персонажи, както и че биха се радвали да създам съвсем нов свят. Тези нови герои – престъпници, принцеси, магьосници и воини, са в главата ми от известно време и нямам търпение да ги освободя“, споделя Касандра Клеър.

Според издателите й от Pan Macmillan персонажите „ще открият своите тъмни страни, докато кралството им е изправено пред война, чума и безнадеждност. Но най-мрачната нощ идва преди зората“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори