Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Маргарет Атууд

Маргарет Атууд работи по аудиокнигаМаргарет Атууд е обединила сили с компанията Audible за адаптацията на своя първи графичен роман “Angel Catbird” като аудиодрама.

Нашумялата писателка ще напише сценария, в който тя ще има и малка роля. Сред останалите разказвачи се открояват имената на холивудските звезди Маги Джиленхол, Ема Томпсън и Джеси Айзенберг.

Атууд е създала фентъзито “Angel Catbird”, за да отдаде почит на златната ера на комиксите и радио трилърите, които е обичала като дете.

В аудиокнигата главният герой е млад генетичен инженер, чийто живот се променя завинаги, след като един експеримент се обърква и той смесва своето ДНК с ДНК-то на котка и на бухал.

„Щастливи сме, че Маргарет Атууд продължава да създава оригинални творби за Audible. „The Handmaid’s Tale: Special Edition“, което включва продължението на историята от оригиналната книга, беше едно от най-продаваните заглавия за 2017 г. Възхитителният състав за драматизацията на “Angel Catbird” със сигурност ще я превърне в любима за феновете“, сподели Бет Андерсън от Audible.

Маргарет Атууд превзема телевизионния екранВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори