Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Клоуи Айлинг

Отвлеченият модел Клоуи Айлинг разказва историята си в книгаКлоу Айлинг – моделът, който бе отвлечен и впоследствие освободен, ще разкрие „всеки детайл” от кошмарния си 6-дневен плен в нова книга.

20-годишната британка твърди, че е била примамена с фалшива фотосесия в Милано, преди да бъде отвлечена през юли.

След като бе освободена и се завърна в Англия, нейни приятели се усъмниха в историята й, тъй като по думите им Клоуи просто е търсела слава. Затова сега тя е решена да разкаже всичко в книгата „Six days”.

„Готова съм за първи път да разкрия всички подробности. Бях манипулирана, дрогирана, а след това определена като лъжкиня, която търси внимание.

Аз съм просто човек. Искам да преодолея всичко това и да продължа с живота си, като оставя ужасите, които преживях, в миналото”, споделя Клоуи.

По думите й тя е била дрогирана с кетамин и нейните похитители от бандата “Черна смърт” са й казали, че ще бъде продадена като секс робиня.

В книгата “Six days” Клоуи ще разкаже как точно е станало отвличането, кой е бил свързан с него, както и дали вярва, че британският й агент по това време е бил наясно с това какво й предстои в Милано.

Главният заподозрян за престъплението – 30-годишният поляк Лукаш Херба, бе арестуван и очаква своя процес.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори