Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Лусинда Уилямс

Певицата Лусинда Уилямс издава автобиографияАмериканската певица Лусинда Уилямс е подписала договор със Simon & Shuster UK за издаването на своя автобиография.

В книгата изпълнителката, която има петнайсет номинации за „Грами“ и три статуетки, ще наблегне на своето израстване в дълбокия американски Юг; на дните си като уличен музикант в Ню Орлиънс; на „подценяването и често неразбирането“ от страна на звукозаписната индустрия, както и на нейния живот сега.

„Имам голяма история, която искам да разкажа. Искам всеки да знае какво стои зад песните и хората да научат повече от това, което са си мислели, че знаят за мен. Време е да разкажа моята истина“, споделя 65-годишната Лусинда Уилямс.

„Това обещава да бъде една изключително автобиография и се вълнуваме, че ще я издадем. Лусинда винаги е била известна със своите текстове – уязвими, ярки, директни и лични, които ни карат да се чувстваме тясно свързани с нея. Много сме благодарни, че тя е готова да напиша своята история“, коментират издателите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори