Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Паулу Коелю

Подготвят криминален сериал по романите на Паулу КоелюЗапочнала е работа по криминален сериал, базиран на книги на хитовия бразилски писател Паулу Коелю.

Изследвайки теми и герои от неговите романи „Демонът и сеньорита Прим“, „Брида“ и „Вещицата от Портобело“, поредицата ще „прославя многопластовото и вдъхновяващо писане на Коелю“.

Все още неозаглавената телевизионна продукция ще ни срещне с млад свещеник, който се отправя на пътешествие към себепознанието и изкуплението – отлъчен от църквата, беглец от закона и преследван от могъща мафиотска фамилия.

Агентът на ЦРУ, който е по петите му, открива мистериозни сили и „много по-дълбока връзка със свещеника, отколкото си е представял“.

Паулу Коелю ще представя всеки отделен епизод и ще споделя своите мисли за темите в него.

„Милиони хора са открили в писането му нещо универсално, което се усеща на много дълбоко лично ниво. Сега искаме да почетем неговата проникновеност и да обединим заедно елементи от няколко негови творби в едно ново и вълнуващо епично пътешествие. Няма как да бъдем по-развълнувани“, коментира изпълнителният продуцент на сериала Дани ди Лорето.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори