Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Джон Грийн

Правят филм по „Костенурки до безкрая“ на Джон ГрийнТелевизионният гигант Fox вече работи по екранизация на петия роман на Джон Грийн „Костенурки до безкрая“.

Писателят разкри това във видео в Youtube, в което обяви плановете си за филмова адаптация на история, която се развива в нечие въображение.

„Костенурки до безкрая“ ни среща с 16-годишно момиче, което страда от обсесивно-компулсивно разстройство. Заедно с най-добрата си приятелка тя се залавя с издирването на изчезнал милиардер.

Джон Грийн споделя, че голямото му предизвикателство в създаването на тази книга е било да разбере „дали мога да използвам език, с който да представя по директен начин обсесивно-компулсивно разстройство, вместо само да разчитам на метафората“.

Той се е надявал да покаже не само какво е усещането да страдаш от такова тревожно състояние, но и да обясни какво всъщност е то.

Популярният автор работи по адаптацията на „Костенурки до безкрая“ с Fox, които продуцираха екранизацията на неговия роман „Вината в нашите звезди“.

„Не е задължително да бъде филм, но може би ще има нещо, така че сега е моментът да ме залеете с въпроси за актьорския състав“, заяви той, шегувайки се с факта, че няма навика да разкрива подобна информация за филмите по негови книги.

Това обаче не спира феновете постоянно да го атакуват с такива въпроси, поради което тази тема се е превърнала в нещо като шега сред почитателите на Грийн.

Джон Грийн се завръща с много личен романВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори