Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Черната пантера

Първият трейлър на „Черната пантера” чупи рекордиЕдин от новите супергерои от комиксовата вселена на Marvel – Черната пантера, ще се сдобие със собствен филм съвсем скоро.

Засега обаче феновете трябва да се задоволят само с първи кадри от филма, които вече успяха да поставят и рекорд – броени часове след дебюта си трейлърът е бил гледан над 89 милиона пъти, което го нареди в топ 3 на най-гледаните трейлъри на филми на Marvel.

Първите кадри от „Черната пантера” ни дават по-задълбочен поглед върху Уаканда – малката африканска държава, емблематична за вселената на Marvel. Освен че там се намират най-големите залежи на вибраниум – безценния материал, извлечен от разбил се метеорит, от който е направен щитът на Капитан Америка, може би там се намира и митичното Ел Дорадо?

Уаканда се появи още в „Капитан Америка: Войната на Отмъстителите”, където кралят на африканската република е убит на световен форум. Неговият син принц Т‘Чала заема мястото на монарха, но междувременно е натоварен и с нелеката мисия да брани своя народ като Черната пантера. Първите кадри от новия филм на Marvel ни показват завръщането на новия крал в родната Уаканда.

„Черната пантера” ще тръгне по киносалоните на 3D и IMAX 3D на 16 февруари 2018 г.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори