Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

роботи

Роботи заместват хората в книжарници в КитайДвадесет автоматизирани книжарници, снабдени с роботи, ще бъдат отворени до края на годината в Пекин. Те ще работят денонощно всеки ден от седмицата.

Най-голямата местна верига Xinhua откри първите няколко обекта в края на миналия месец в югоизточния квартал „Тонгоучю“.

Оборудвани с напълно автоматична система (без никакви служители), 24-часовите книжарници ще бъдат построени в университети, правителствени служби и търговски центрове в китайската столица.

Всеки клиент на The Xinhua Lifestyle Store трябва да е регистриран с истинското си име от своя WeChat профил (китайска социална мрежа). Влизането в самата книжарница става със сканиране на лицето.

Благодарение на съхраняването на цялата история на покупките на всеки потребител магазинът ще може да предложи „прецизни и хуманни“ препоръки на своите клиенти.

„Трябва да използваме практични действия и да предложим духовна храна на обществото, за да живее по-добър живот“, споделя генералният мениджър на The Xinhua Lifestyle Store.

Той вярва, че ръководената от него роботизирана книжарница се грижи за „светлото бъдеще“ на квартала.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори