Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Уил Феръл

Уил Феръл ще бъде „100-годишният старец, който скочи от прозореца и изчезна”Актьорът Уил Феръл ще бъде в главната роля на предстоящата американска филмова адаптация на шведския бестселър на Юнас Юнасон „100-годишният старец, който скочи от прозореца и изчезна”.

От романа са продадени повече от 10 милиона копия в целия свят. По книгата бе създаден шведски филм през 2013 г., който дори получи номинация за „Оскар”. Със своите повече от 50 милиона долара приходи това е и третата най-успешна шведска филмова продукция в историята.

„100-годишният старец, който скочи от прозореца и изчезна” разказва за Алън Карлсон (в чийто образ ще се превъплъти Уил Феръл), който решава да избяга от старческия дом на 100-ния си рожден ден. По време на своите приключение той оказва влияние върху някои от най-важните събития в световната история…

„Моят герой Алън знае как да бъде смешен, без да прави усилия за това. Това е нещо, което Уил Феръл владее до съвършенство. Страхотен хумор в малки дози. Радвам се, че Алън ще бъде в неговите ръце”, сподели авторът на романа Юнас Юнасон.

Със сценария на филма ще се заеме Джейсън Джордж, който е известен с работата си по телевизионния сериал „Narcos”.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори