Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Моли Блуум

Филмовата история на Моли БлуумНа 26-годишна възраст Моли Блуум е заподозряна от ФБР за организирането на нелегални покер игри, в които участва елитът на Холивуд.

Любопитно е, че преди това тя е била състезателка по ски, но след като не успява да спечели място в олимпийския отбор, си взема година отпуск, преди да започне обучението си по право.

Впоследствие обаче променя своите планове и в следващите близо 10 години през нейния „клуб на милиардерите” минават филмови звезди като Леонардо ди Каприо и Бен Афлек, бизнес магнати, членове на руската мафия и т.н.

Блуум издава и книга, посветена на този период – „Molly’s Game: From Hollywood’s Elite to Wall Street’s Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker ”.

Историята привлича вниманието на Холивуд и скоро започва работа по екранизацията й. С нея дебют като режисьор прави прочутият сценарист и носител на „Оскар” Аарон Соркин („Социалната мрежа”, „Кешбол”, „Стив Джобс”).

В актьорския състав на “Molly’s game” блестят имената на Джесика Частейн и Идрис Елба. „Участието им в главните роли е сбъдната мечта за всеки филмов творец. Те са двама от най-добрите актьори на своето поколение, за първи път се снимат заедно и химията между тях е наелектризираща”, не крие въодушевлението си Соркин.

“Molly’s game” ще тръгне по световните киносалони на 22 ноември.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори