Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Фредерик Форсайт

Фредерик Форсайт се завръща с хакерски трилърИздателство Transworld е придобило правата за нов трилър от автора на „Денят на Чакала“ Фредерик Форсайт.

“The fox” ще бъде неговият 18-и роман и се очаква на пазара през есента на 2018 г.

Книгата е базирана на историите на британските хакери Гари Маккинън и Лори Лав, като сюжетът се концентрира около 18-годишен ученик със Синдром на Аспергер (психично разстройство от аутистичния спектър – бел.ред.), който успява да пробие сложни защитни схеми и по този начин достига до секретни тайни на чужди правителства и големи организации.

Форсайт споделя, че е планирал да се оттегли от литературната сцена, но щом му е дошла идеята за романа, си е казал, че ще е жалко да не я използва.

„Когато Фреди каза, че не планира да пише повече, ние бяхме съкрушени, затова съм страшно развълнуван, че по-късно през годината ще се радваме на нова творба с неподражаемия му стил. Преди година той създаде правилата на жанра и все още притежава същите инстинкти и знания, за да предложи нещо наистина специално. Нямам търпение да го прочета“, заяви Бил Скот-Кер от Transworld.

Книгите на Фредерик Форсайт са продадени в над 75 милиона копия.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори