Портал за книги, четене и литературна критика.ВСИЧКО ЗА КНИГИТЕ ПОДКРЕПЯ ПРЕДАВАНЕТО "ДЕНЯТ ЗАПОЧВА С КУЛТУРА"

Всичко за книгите

Киърън Дайър

Футболистът Киърън Дайър издава автобиографияИздателство Headline е придобило правата за автобиографията на някогашната звезда на английския футболен клуб „Нюкасъл” Киърън Дайър.

„Old Too Soon, Smart Too Late” е написана в съавторство с Оливър Холт, който е начело на спортния отдел във вестник Mail on Sunday.

По време на своята 18-годишна футболна кариера Киърън Дайър игра за „Ипсуич”, „Нюкасъл”, „Уест Хем”, „Куинс Парк Рейнджърс” и „Мидълзбро”. През 2015 г. той бе един от участниците в шоуто „I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!“.

„Мемоарите на Киърън са първият личен и безмилостен портрет на провалите и успехите на поколението английски футболисти, което и в най-дивите си мечти не е очаквало да забогатее толкова, колкото след бума на Висшата лига през 90-те години на миналия век.

Историята се развива в изключителен исторически момент и обещава да бъде много любопитен социален и исторически документ за английския футбол в началото на неговата златна ера”, коментират от издателството.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Партньори